Hjälp oss bli bättre!

Vi har säkerligen missat något som självklart borde finnas med på denna sida. Men det är säkert också många där ute som i sin blygsamhet förtjänar uppmärksamhet. Preparerar du ett skidspår någonstans i närheten där du bor? dela väldigt gärna med dig av just ditt fantastiska engagemang och arbete. 

Det viktiga för oss är att skapa en riktigt bra kommunikation över vad Gällivare har att erbjuda.

Vi hoppas också att ni har överseende med att det är lite tunt med information på sina ställen. Vi arbetar för fullt med att fylla på med mera.

All längdskidåkning i Gällivare samlat på ett ställe

Längdskidåkningen i Gällivare har alltid engagerat och uppskattats av både kommuninvånare och besökare. Att få en samlad bild över hur det ser ut med allt från skidspår och evenemang till boende har dock inte alltid varit så lätt. 

Skigallivare.se har därför skapats för att förenkla kommunikationen och informationen bland alla skidintresserade som bor i eller besöker Gällivare.

Gellivare Skidallians startade för 10 år sedan sitt eventbolag Sportevent Gellivare Lapland AB. För att på ett professionellt och målmedvetet sätt kunna arbeta för större skidevenemang i Gällivare. Sedan dess har man med stor framgång årligen arrangerat större skidtävlingar och skidlopp, från världscup tävlingar till Dundret Runt.

Sportevent har dessutom varit en pådrivande och utvecklande kraft för längdskidåkningen i Gällivarekommun. Skigallivare.se ser vi därför som nästa steg i en tydlig kommunikation och och en samlingspunkt för längdskidåkningen som länge saknats. 

 

Har du frågor eller synpunkter hör väldigt gärna av dig.

Sportevent Gellivare Lapland AB

Sportevent Gellivare Lapland AB är Gellivare Skidallians helägda bolag, som driver denna sida. Bolagets huvudsakliga syfte är att arrangera skidevenemang i Gällivare där återkommande evenemang är: Gällivare Premiären, Dundret Runt och NSD Classic. I år 2021 även Junior-SM och Volkswagen Cup.

Vill du komma i kontakt med Sportevent?

Sportevent Gellivare Lapland AB
Föreningsgatan 9, 982 31 Gällivare
Tel +46 (0)76 145 00 39
info@sportevengellivare.com